Aanbod Print

Gefrituurde inktvisringen

Gefrituurde inktvisringen

Calamares of calamari is een traditioneel gerecht dat uit gefrituurde pijlinktvis bestaat. Het gerecht komt in heel het Middellandse Zeegebied onder gelijkvormige namen ...

Lekkerbek

Lekkerbek

De lekkerste lekkerbek van Nederland haal je natuurlijk bij de visspecialist Bep & ...

Kibbeling

Kibbeling

Heerlijke verse witte kibbeling van echte kabeljauw. Lekker met veel kruiden er overheen en een heerlijke zelfgemaakte Remoulade of joppie(saus) ...

Gerookte Paling

Gerookte Paling

De paling heeft van nature een bruin/grijze kleur en kan meer dan een meter lang worden. De gerookte paling is in Nederland een echte ...

Gerookte makreel

Gerookte makreel

De makreel is een vette gezonde vis vol met omega-3-vetzuren die goed zijn voor het hart. Ook kan makreel de cholesterolwaarden verlagen en bloeddruk meer ...

Zalm

Zalm

Zalm is een populaire vis in de keuken. Zalm kwam oorspronkelijk alleen in de noordelijke wateren voor, maar door uitzetting en kweek is zalm nu over de hele wereld verspreid. De meeste zalm wordt ...

Tonijn

Tonijn

De tonijn is een gewilde vissoort en erg geliefd over de gehele wereld omdat deze op vele verschillende manieren kan worden bereid. De tonijn wordt vaak rauw gegeten als sushi of sashimi. De gezonde vis ...

Heilbotfilet

Heilbotfilet

De zwarte heilbot is een platvis uit de familie van de schollen. Hij houdt zich meestal op aan de rand van het continentale plat, op 200 - 2000 meter diepte, in wateren waarvan de temperatuur niet boven ...

Verse Haring

Verse Haring

Deze haring wordt later in het seizoen gevangen en wordt gebruikt voor het maken van zure haring (rolmops ) het roken (bokking) en het bakken van de haring. De haring is voor velen een ware ...